Началото на страницата
Работно време:
Понеделник – Събота 09:00-19:00
Свържи се с нас
"Колю Фичето" 7А гр. Пловдив,
info@academyalgara.com
Ph: 089 385 8133

ЯПОНСКИ ЕЗИК

В първото ниво на курса -“Минна но нихонго” = “Японски за всички” в 25 урока ще  се научите да се справяте с японския език в елементарни ежедневни ситуации-на улицата, в работа, в училище или универститета, дори в клуба по интереси… Ще се научите да комуникирате с ежедневни изрази и поздрави,числа, разнообразни идиоми.

В това ниво са зададени три вида упражнения-А,B,C, които ще Ви помогнат да разберете граматическата структура на изречението, да проумеете и най-малките детайли в нея, да видите приложението на граматиката в реална ситуация, да повишите практическите си устни умения.
Учебника предлага не само текстове за четене, а и възможност за създаване на собствени истории и обогатяване на тяхното съдържанието. В края на всеки текст се прави обобщение на граматическите особености, как се употребяват съществителните и глаголите, съюзите, наречията. Правят се примерни изречения за преговор.
В този курс ще се научите да превеждате и ще получите полезна информация за японския начин на живот. Ще разберете какво ценят японците и на какво държат в ежедневието си. Ще се запознаете с първите 100 йероглифи-Канджи не само като една от трите японски азбуки, но и като калиграфско изкуство.
По време на курса ще се разказва и за японската история, култура и изкуство.
Важно

Заповядайте да се забавляваме заедно!

  • Индивидуален урок: час и половина:

  • Подходящи за деца:

Свържи се с нас

Запиши се още сега

ЯПОНСКИ ЕЗИК - Академия Алгара

    Ние използваме "Бисквитки" за да ви дадем най - доброто онлайн преживяване